Proudly partnered with  Logo Fisher & Paykel

Kitchen with Titanium Granite Benchtops and Splashback

Suburb
ST IVES, NSW 2075
Designer
Project type

The client’s brief was for a superior design to what was existing, emphasising the need for a solution-driven result. The long and relatively narrow space with added angles, presented specific challenges, which were amply met by our talented designer.
An awkward angled pantry and some difficult to access cabinets across the top of the window, were removed to create both much needed extra bench area, and ‘lighten’ the space.
Every inch of the available space was carefully considered and enhanced with appropriate accessories and creative joinery in order to meet the client’s needs and maximise both the use of the space and efficiency when using the kitchen.
The beautiful dark Titanium Granite benchtop is balanced by the decorative lights on the walls, the dark stainless steel fridge, and the black handles on the joinery, The subtle Dulux Beige Royal half strength on the joinery softens the look and tones in with the veins of the granite.
The overall look is one of understated luxury and a space that is a pleasure to work in.

See all our other recent renovation projects

Get an awesome NEW YEAR Reward FROM NOUVELLE!

Get an awesome EASTER Reward FROM NOUVELLE!

Get an awesome EOFY Reward FROM NOUVELLE!