Proudly partnered with  Logo Fisher & Paykel

Bathroom with White Gloss wall tiles

Suburb
GREENWICH, NSW 2065
Designer
Project type

A smart way to keep costs in check and still achieve stunning looks, is to use the floor tiles for only one of the walls. This then creates a lovely feature wall and elongates the space when placed opposite the entry.
Using glossy white, rectified tiles not only keeps the costs down, it also assists in widening the space and helps to add much needed light. A contrasting vanity colour in a timber finish, adds a touch of colour and texture, nicely balanced by the client’s own addition of a similarly coloured timber footstool.
The frameless blade shower screen keeps things light, and the heated towel rail will add welcome warmth on a cold winter’s morning.
Both the vanity choice and the shaving cabinet above, provide much needed storage.
A back-to-wall WC keeps things neat and the glass shelf in the shower adds a convenient place for shower items.

See all our other recent renovation projects

Get an awesome NEW YEAR Reward FROM NOUVELLE!

Get an awesome EASTER Reward FROM NOUVELLE!

Get an awesome EOFY Reward FROM NOUVELLE!